Известие

Collapse
No announcement yet.

Осветлението на скоростомера

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Осветлението на скоростомера

Колеги, днес като се стъмни забелязах, че скоростомера не свети в диапазона от 0 до 50-60. Свети, но доста доста по-слабо от останалата част. Имате ли някаква идея от какво може да е? Предварително благодаря.
    Alfa Romeo 156 1.6 T.S. LandiRenzo

от крушките вътре в него?
    1.9JTD 105+

Comment

Е то ясно, но нямам абсолютно никаква идея как се сваля. Ако е по-сложно, да се ходи на майстор...без това имам да сменям тук-там крушки, габарити и т.н.

Comment

Колега, в горната част на кръга на скоростомера има винт, като отвиеш го сваляш без проблем. След това имаш 3 винта, след тяхното отвиване сваляш чрез издърпване към теб скоростомера. От задната му страна се намират ако не се лъжа 4 крушки, те представляват пластмасови накрайници, които след завъртане леко на една страна се сваля. Крушката се издърпва на вън, не струва повече от 0,50 лв. Успех!
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm;Alfa Romeo 156 1.8 T.S.ex, Alfa Romeo 146 1.4 T.S.ex

Comment

Първоначално публикувано от Желязков Покажи съобщение
          Колеги, днес като се стъмни забелязах, че скоростомера не свети в диапазона от 0 до 50-60. Свети, но доста доста по-слабо от останалата част. Имате ли някаква идея от какво може да е? Предварително благодаря.
          http://forum.alfa156.net/forum/forum...TID=17444&PN=1

Заповядай

Comment

Търсих из форума, не намерих тема и затова писах. Много Ви благодаря !

Comment

.
              Last edited by svetlastf; d.m.y г., 09:26. Основание: грешка
              Alfa Romeo 1.8 TS `98
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от gedive Покажи съобщение
                Колега, в горната част на кръга на скоростомера има винт, като отвиеш го сваляш без проблем. След това имаш 3 винта, след тяхното отвиване сваляш чрез издърпване към теб скоростомера. От задната му страна се намират ако не се лъжа 4 крушки, те представляват пластмасови накрайници, които след завъртане леко на една страна се сваля. Крушката се издърпва на вън, не струва повече от 0,50 лв. Успех!
                аз бих добавил като сменаш крушка сменяй ги всички че има разлика в светенето на старите и новите крушки
                алфа ромео 156 1.8 тс -на части
                алфа ромео 164 2.0тс -на части
                нисан примера п10 1,6 16в хечбек
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от starata alfa Покажи съобщение
                  аз бих добавил като сменаш крушка сменяй ги всички че има разлика в светенето на старите и новите крушки
                  Абсолютно вярно. При мен дори ми даваше грешка като при изгоряла крушка заради една стара на осветлението на номера

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

аз свалих скоростомера но не мога да намеря кружки взех 2,3 но не стават :'(

Comment

е по старата крушка търси .... аз даже си намерих една в къщи смених я и вече година нямам ядове... Аааааа и пипай нежно

Comment

ok

Comment

Първоначално публикувано от cassillas Покажи съобщение
                          Абсолютно вярно. При мен дори ми даваше грешка като при изгоряла крушка заради една стара на осветлението на номера
                          Това е друго - от ватажа на крушката

Comment

Първоначално публикувано от 33Dandy Покажи съобщение
                            Това е друго - от ватажа на крушката
                            Ватажа?!? Това на български ли е?

Comment

Working...
                            X